Over de salon

De salon is sinds januari 2023 gevestigd in de goed aangeschreven dieropvang in Zevenhoven. Wij zijn een ABHB erkende hondentrimsalon en hanteren dan ook hun algemene voorwaarden.

Op de dijk staat een bord aan de weg van de opvang, u kunt daar naar beneden rijden waar voldoende parkeer gelegenheid voor u is. Let wel op, er is een mooie geitenweide gemaakt bij de parkeerplaatsen, gelieve uw hond aangelijnd naar de trimsalon brengen. De trimsalon bevind zich bij de receptie van de opvang. Daar kunt u plaats nemen tot de trimster de hond van u overneemt. 

Over mij

Nadat ik een aantal jaar werkzaam ben geweest als leidinggevende in de dierenverzorging heb ik er voor gekozen om mijn droom te verwezenlijken en heb ik de opleidingen adviseur vacht- en lichaamsverzorging en hondentrimster met succes afgerond. 
Met mijn grote passie en liefde voor honden, doe ik niets liever dan jullie te helpen, elke dag weer. Daarom ben ik in januari 2023 mijn eigen trimsalon begonnen. Ik kan u met een gerust hart verzekeren dat uw hond door mij op een professionele manier getrimd word!